Karriär hos Qstar?

Qstar är en helomfattande bränsleleverantör, med ett ben vardera för direktleveranser och tankstationer. Med 320 tankstationer och över 40 000 direktleveranskunder, förser vi dagligen privatpersoner och företag över hela landet med bränsle. Vi kan också stolt titulera oss en av Sveriges mest hållbara drivmedelsleverantörer, och lägger mycket krut på ett sortiment som erbjuder en mängd förnybara alternativ. Qstar Försäljning AB är i mångt och mycket det ”lilla” bolaget i den stora koncernen med god ekonomisk utveckling och en nettoomsättning på 5,5 miljarder kronor. Vi har en geografiskt spridd organisation med verksamhet i bland annat Norrköping, Gävle, Göteborg och Karlstad med totalt ca 130 anställda. 70-talet av dessa är anställda på huvudkontoret i Norrköping.

Verksamheten är en del av den internationella koncernen DCC Plc som bedriver verksamhet inom energi, hälsovård och teknologi. Vår ambition är att vara Sveriges mest kundvänliga bränsle­bolag och strävar alltid efter att ge våra kunder en personlig serviceupplevelse. Vi är ett företag som hela tiden vill utvecklas och bli bättre. Detta åstadkommer vi genom trovärdighet, omtanke och framåtanda, vilket genomsyrar hela organisationen. Vi tycker att hälsa och välmående är viktigt och satsar därför på att bland annat ge våra medarbetare möjlighet till fysisk aktivitet på betald arbetstid.

Kundservicemedarbetare

Är du flexibel, lösningsorienterad och drivs av att ge bästa möjliga service? Vill du bli en del av vårt kundserviceteam där du även får möjlighet att påverka och utveckla arbetet med digitalisering och automatisering. Är det dig vi söker?

Bli en i teamet

Inom hela vår verksamhet, från Station till Energi, finns en uppsjö av roller att ta sig an. Som ett litet bolag i en stor koncern har vi stor utvecklingspotential, och letar ständigt efter vägar för att stärka och ta oss framåt. Är du nyfiken på oss, och intresserad av allt från lastbilar till ekonomi, hör av dig!

Det här känns som början på något fantastiskt!

Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!