Biltvätt

Skölj bort vardagens bekymmer i Qstars egna biltvätt. Våra första tvättar hittar du på utvalda ställen i Broby, Avesta, Ludvika och Karlskoga. Här kan du antingen tvätta bilen själv eller i automatisk tvätt, beroende på station. Sväng in och känn självförtroendet växa.
Psst! Här finns plats för husbil 

Vi bygger flera av våra gör det själv-tvättar i lite större format för att du som kör husbil också ska kunna tvätta bilen på station. Sök i kartan för att hitta en tvätt som passar dig!

Gör det själv-biltvätt
 • Effektiv högtryck
 • Dammsugare
 • Bilschampo
 • Skumtvätt

Våra gör det själv-tvättar är till för dig som vill göra jobbet på egen hand – snabbt och smidigt eller noga och kärleksfullt. I de öppna tvättbåsen hittar du vad du behöver för att tvätta din bil, det finns även dammsugare för invändig rengöring. Du betalar per minut vid tvättstationen och väljer själv hur länge du vill tvätta. Gör det själv-tvättarna har öppet dygnet runt.

  Automatisk biltvätt
  • Effektiv borsttvätt
  • Borstar som säkerställer rengöring av bakre delen
  • Fälgrengöring
  • Borstfri tvätt om så önskas (Karlskoga)
  • Perfekt allround torkning

  Våra automatiska biltvättar gör rengöringsjobbet åt dig. Du väljer program efter behov och får en skonsam utvändig rengöring med kvalitetsprodukter. Du betalar enkelt med kort vid tvättstationen innan du sätter igång programmet. Öppettiderna för automattvättarna kan variera – sök i kartan för att få mer information om din specifika tvätt.

   Vi väljer Kärcher först

   Våra tvättar är i första hand utrustade med kvalitetsprodukter från Kärcher – en garanti för att din bil ska få bästa möjliga rengöring, både sett till resultat och miljöhänsyn. Kärcher är en del av Hållbar biltvätt och har miljögodkända tvättkemprodukter.   Bättre tvätt än hemma

   Varför är det bättre att tvätta bilen hos oss? När du rengör och sköljer av bilen hemma på uppfarten för det med sig miljöskadliga ämnen från bilen ner i dagvattnet. Våra biltvättar är rustade för att ta hand om dessa ämnen på ett säkert sätt som skonar miljön.

   Hitta din närmaste biltvätt

   .wp-block-image img { border-radius: 32px !important; }

   Det här känns som början på något fantastiskt!

   Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!