Bli en del av oss

Jobba hos Qstar

Inom hela vår verksamhet, från Station till Energi, finns en mängd olika roller att ta sig an. Här finns goda möjligheter att utvecklas och vi letar ständigt efter människor som kan driva oss framåt – på alla vis. Är du nyfiken på oss, eller intresserad av något inom spannet tankbilar till ekonomi, hör av dig!

Kort om Qstar

Hemstad: Norrköping

Norrköping är platsen där allt startade. Där har vi vårt hem och huvudkontor än idag.

5 kontor i landet

Under åren har vi spritt ut oss geografiskt till bland annat Gävle och Karlstad.

130 medarbetare

Vi har medarbetare som tar hand om allt från logistik till kundservice.

Trygg arbetsplats

Vi är det lilla bolaget i den stora koncernen. Att ägas av internationella DCC gör oss till en trygg arbetsplats med stabil ekonomisk utveckling.

Välmående i fokus

Vi prioriterar hälsa och välmående högt. Bland annat får alla medarbetare utföra fysisk aktivitet på betald arbetstid.

Mänskligt bolag

Vi vill vara Sveriges mest kundvänliga bränslebolag. Vi värnar om mänsklig kontakt och att ge kunden en personlig serviceupplevelse.

Möt våra medarbetare

 • Erik Bilandzic

  Logistik / Lastplanerare

  ”Det händer mycket på Qstar, tempot varierar och det kan gå snabbt i svängarna. Jag gillar att få jobba med problemlösning, att hitta bästa möjliga lösning, och mina kollegor. Jag har mycket kontakt med chaufförer och andra avdelningar – det är ett roligt gäng med högt i tak.”

 • Therecia Andersson

  Transport / Chaufför

  ”Under de senaste fem åren har jag lärt mig mycket och gör det fortfarande. Det bästa är variationerna av vyer jag möter från dag till dag. Inget slår en soluppgång på sommaren när man kör längst vattnet fem på morgonen, eller att lossa i solnedgången en sensommarkväll!”

 • Valentina Di Luca

  Ekonomi / Controller

  ”Här har jag förmånen att samarbeta med duktiga och erfarna kollegor, vi har en arbetsgemenskap som präglas av ett starkt och genuint engagemang för det vi gör. I min roll stöttar jag andra samtidigt som jag får utvecklas med egna projekt – ingen dag är den andra lik!”

Det här känns som början på något fantastiskt!

Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!