Bli en del av oss

Jobba hos Qstar

Inom hela vår verksamhet, från Station till Energi, finns en mängd olika roller att ta sig an. Här finns goda möjligheter att utvecklas och vi letar ständigt efter människor som kan driva oss framåt – på alla vis. Är du nyfiken på oss, eller intresserad av något inom spannet tankbilar till ekonomi, hör av dig!

Kort om Qstar

Hemstad: Norrköping

Norrköping är platsen där allt startade. Där har vi vårt hem och huvudkontor än idag.

7 kontor i landet

Under åren har vi spritt ut oss geografiskt till bland annat Gävle, Örebro och Karlstad.

130 medarbetare

Vi har medarbetare som tar hand om allt från logistik till kundservice.

Trygg arbetsplats

Vi är det lilla bolaget i den stora koncernen. Att ägas av internationella DCC gör oss till en trygg arbetsplats med stabil ekonomisk utveckling.

Välmående i fokus

Vi prioriterar hälsa och välmående högt. Bland annat får alla medarbetare utföra fysisk aktivitet på betald arbetstid.

Mänskligt bolag

Vi vill vara Sveriges mest kundvänliga bränslebolag. Vi värnar om mänsklig kontakt och att ge kunden en personlig serviceupplevelse.

Lediga tjänster

Strategisk inköpare

Din profil
Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta dig in i nya saker och sätta igång och driva projekt. Du stimuleras av att vara med och förbättra såväl processer som rutiner och uppskattar en roll där du ges friheten att bidra med din erfarenhet för att utveckla inköpsarbetet.

Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva arbetet framåt och det är också i en sådan roll som du trivs bäst. Du får energi av att leda och motivera andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål.

För dig kommer det naturligt att stötta och motivera dina kollegor för att komma framåt. Din kommunikativa stil kännetecknas av en öppen attityd och du har lätt att engagera och få med dig andra människor för att skapa bra resultat.

Skallkrav:

• Gymnasieexamen

• Minst 5 års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete, varav minst 2 år som strategisk inköpare

• Erfarenhet av avtalsskrivning

• Erfarenhet av förhandling

• Flytande svenska i tal och skrift

• Mycket god engelska i tal och skrift

• God kunskap i Officepaketet

• God förhandlingskunskap

Vid en intervju kommer fokus att läggas på kompetenser som: Samarbete, förändringsagent, anpassning, Påverkan-influens, kommunikation och kundfokus.

Ansök redan idag!

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam nedan.

Vi kommer i urvalet att nyttja arbetspsykologiska tester. Du kommer också att tidigt i urvalet få del av och svara på hur du anser dig möta de skallkrav och meriterande aspekter som finns för tjänsten avseende utbildning, erfarenhet och kunskap. Vårt fokus kommer i ett första läge vara skallkraven och din personliga potential. Senare kommer naturligtvis personliga intervjuer med både oss och kund samt referenstagning ske.

Sök tjänsten genom att klicka på ”ansök” och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR.

Hoppas att vi möts i processen!

OBS! Sista ansökningsdag 2023-10-05

Hoppas vi möts i processen!

Karolin Loström, 0721-47 92 36, karolin.lostrom@unikresurs.se
Daniel Edqvist, 0721-42 69 23, daniel.edqvist@unikresurs.se

Möt våra medarbetare

 • Erik Bilandzic

  Logistik / Lastplanerare

  ”Det händer mycket på Qstar, tempot varierar och det kan gå snabbt i svängarna. Jag gillar att få jobba med problemlösning, att hitta bästa möjliga lösning, och mina kollegor. Jag har mycket kontakt med chaufförer och andra avdelningar – det är ett roligt gäng med högt i tak.”

 • Therecia Andersson

  Transport / Chaufför

  ”Under de senaste fem åren har jag lärt mig mycket och gör det fortfarande. Det bästa är variationerna av vyer jag möter från dag till dag. Inget slår en soluppgång på sommaren när man kör längst vattnet fem på morgonen, eller att lossa i solnedgången en sensommarkväll!”

 • Valentina Di Luca

  Ekonomi / Controller

  ”Här har jag förmånen att samarbeta med duktiga och erfarna kollegor, vi har en arbetsgemenskap som präglas av ett starkt och genuint engagemang för det vi gör. I min roll stöttar jag andra samtidigt som jag får utvecklas med egna projekt – ingen dag är den andra lik!”

Det här känns som början på något fantastiskt!

Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!