En leverantör

med driv

Qstar Station föddes på landsbygden med en uppgift: att hålla Sverige rullande. Sedan dess har vårt stationsnät spridits via motorväg till storstad, med syftet att tillgängliggöra riktigt bra bränsle var du än befinner dig. Genom åren har vi utvecklat vårt erbjudande med produkter och tjänster som gör livet som kund lite enklare.

Genom Qstar Energi förser vi dessutom företag över hela Sverige med direktleveranser av bränsle och andra bulkprodukter. Med trygg hand, och en envis tro på den mänskliga kontakten, guidar vi våra kunder genom vardag och vägval.

Milstolpar
  • 1990 Vi öppnar vår första obemannade mack.
  • 1991Den första stationen för tung trafik står färdig.
  • 2006Våra bulkleveranser tar sig ut i varje del av landet. Vi blir rikstäckande.
  • 2008Vi värvar stationsnätet Bilisten, och växer över en natt med 180 stationer.
  • 2009Vi värvar stationsnätet Pump, och ökar med 120 stationer till.
  • 2009Nytt epitet: en av Sveriges största återförsäljare av drivmedelsleveranser.
  • 2014 Qstar blir en del av DCC plc, inom området energiförsörjning.
  • 2021 Qstar och Swea Energi blir ett. Qstar Energi är fött.
En del av DCC Group

Qstar ägs av den internationella koncernen DCC PLC – ledande inom försäljnings-, marknadsförings- och understödjande tjänster. Koncernen levererar produkter och tjänster som används av miljontals människor varje dag över hela världen. Att vara en del av ett större sammanhang ger oss den säkerhet och finansiella styrka som kommer med en stor koncern, samtidigt som vi behåller fördelarna av att vara ett litet bolag: personlighet, flexibilitet och närhet.

Läs mer: www.dcc.ie

Möt våra kunder


Vart är vi på väg?

Med våra två affärsområden Energi och Station har vi stadigt sikte på att bli Sveriges främsta oberoende leverantör av drivmedel och tillhörande produkter, till både privatpersoner och företag över hela landet.


Hur tar vi oss dit?

Även om bränsle är vårt huvudämne, är det trots allt människor vi varje dag pratar med och gör nytta för. Med trovärdighetomtanke och framåtanda som grundbultar, tror vi att det är genom att våga vara både mänskliga och ärliga som vi tar oss framåt.

Bli en del av oss

Vi letar ständigt efter människor med samma driv som oss. Är det du? Kom och jobba med allt från tankbilar till ekonomi!

Det här känns som början på något fantastiskt!

Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!